Go to Top

Ret kroppen op 1 og 2

Ret kroppen op 1 og 2

Praktisk information

Kursus start: dato på vej
Pris: 2.500 pr. modul
Underviser: Michael Bonde
Krav: Kendskab til anatomi og fysiologi
Book plads her.

Spændinger i nakke, ryg og lænd kan give voldsomme gener i hverdagen, og på den baggrund hindre os i at udføre mange af de mest almindelige gøremål. Problematikken er også velkendt fænomen vi i dagligt ser i klinikken. I de fleste tilfælde oplever klienten at en behandling kan lindre her og nu, men ofte vender generne tilbage igen efter blot et par dage. Dette skyldes at problematikken bunder i dysfunktioner der koncentrer sig omkring rygsøjle og bækken regionen.

På det første kursus vil du lære at afhjælpe problematikker som: facetledsyndrom, ulige benlængde, låsninger i bækken og lænderegionen og kæbespændinger. Med andre ord vil du kunne hjælpe din klient med problematikker der ikke er opstået pga sygdom eller kræver operationer.

På det første kursus arbejder vi meget centreret omkring dysfunktioner omkring rygsøjlen og de problematikker der opstår på baggrund af disse.
På 2. del arbejder vi lidt mere på det subtile plan hvor vi har mere fokus på nervevævet der er centreret omkring rygsøjlen.

Teknikkerne du lærer på disse kurser, er uundværlige hvis du vil til bunds i en lang række vedvarende symptomer dine klienter oplever i bevægeapparatet. Ved at benytte dig af disse teknikker vil du efter blot 1-3 behandlinger nedsætte din klients symptomer væsentligt.

Krav: Kendskab til anatomi/fysiologi

Tilbage til Kurser