Arvæv

Behandling af arvæv

Arvæv består af kollagene fibre, der skyder igennem kroppens raske organer, muskler og sener, og medfører en række gener, der primært skyldes at strømmen af blod, lymfe, ilt og næringsstoffer gennem arvævet besværliggøres. Generne resulterer typisk i nedsat muskelstyrke, generel ømhed samt øget dannelse af mælkesyre.

Hvordan påvirker arvæv kroppen?

Et nydannet ar vil med tiden få flere og flere kollagene fibre, der vil medføre et kraftigt skævt stræk i det omkringliggende væv. En anden ulempe ved arvæv er, at det breder sig, forstået på den måde at vævet ved siden af arvævet også bliver hårdt, og arvævet bliver så at sige ved med at skabe “ringe i vandet” i hele systemet.

Det er muligt at behandle arvæv

Ved hjælp af specielle behandlingsteknikker er det muligt at løsne arvævet, så der kommer en sund cirkulation og gennemstrømning af blod, lymfe, ilt og næringsstoffer.

På grund af fibrene, der breder sig, vil man efter en arvævsbehandling kunne mærke en stor lindring på den omkringliggende kropsregion.

Arret, og området omkring, vil efter behandling blive mere glat, smidigt og generne vil være helt og aldeles fjernet.

Så hvad enten man har operationsar fra f.eks. brystoperation, diskusprolaps, blindtarms operation, osv., vil det være muligt at kunne genskabe cirkulation i vævet og fjerne eventuelle smerter.

Har du spørgsmål til klinikkens fysiurgiske behandlinger, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig på tlf.: 60 64 41 39 eller på e-mail: info@michaelbonde.dk, så får vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst imødekommer dine ønsker og behov for behandling af arvæv.