Akupunktur

Akupunktur er en del af traditionel kinesisk medicin, som er en lægevidenskab fra østen, der er flere tusind år gammel. Det er en behandlingsform, der fokuserer på hele kroppens samlede velvære, og søger at skabe balance mellem Yin og Yang.

Som akupunktør indsætter jeg tynde sterile engangsnåle på bestemte akupunkturpunkter på kroppen for at forebygge og behandle sygdomme. Ligesom med healing sørger jeg med denne behandling for at genskabe balancen i kroppens energistrøm, hvilket sker via energibaner i kroppen, også kaldt meridianer, som bliver påvirket af nålene.

Det der praktisk talt sker er, at jeg påvirker kroppen Qi gennem kroppen 350 klassiske akupunkturpunkter, som er fordelt på 12 hovedmeridianer, der alle relaterer sig til et specifikt organ i kroppen. Ved at påvirke Qi i kroppens meridianer, eller energikanaler, kan man genoprette balance i kroppen, hvad enten der er tale om et overskud eller underskud i de respektive organer.

Akupunktur kan anvendes til at behandle mange forskellige ting, som bl.a. migræne, stress og fordøjelsesproblemer. Det er p.t. den mest anvendte alternative behandlingsform i Danmark og bliver i høj grad også brugt af sundhedsfaglige folk, som f.eks. læger og sygeplejersker.

Noget af det der interesserer mig meget er fertilitets problematikker set i forhold til begge køn, hvilket jeg i denne forbindelse også tilbyder behandling indenfor.

Har du spørgsmål til klinikkens fysiurgiske behandlinger, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig på tlf.: 60 64 41 39 eller på e-mail: info@michaelbonde.dk, så får vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst imødekommer dine ønsker og behov for kropsterapeutisk behandling.