Behandling af gravide

Behandling af gravide

Sådan undgår du smerter under og efter graviditeten
Mange kvinder oplever gener i forbindelse med deres graviditet. Det skyldes ofte, at der efter første trimester, udskilles et hormon der gør ledbånd, sener og brusken omkring leddene mere eftergivelige. Alt sammen et helt naturligt led i kroppens forberedelse til fødslen 6 måneder senere.

Når denne proces gennemføres, sker det nogen gange, at nerver som N. ischiadicus, (ischias nerven) sætter sig i klemme. Symptomerne er stærke smerter i lænden, smerter der stråler ned i benene, så det til tider kan føles som at gå på glasskår samt stikkende og jagende smerter fortil i bækkenregionen. Det er de smerter man ofte forbinder med bækkenløsning. Smerterne kan gøre mange kvinder helt eller delvis uarbejdsdygtige under store dele af graviditeten.

Graviditetssmerterne kan afhjælpes via behandling og massage

Med regelmæssig massage bringer du din krop i balance og forebygger sygdomme samtidig med, at gravidmassagen giver dig både fysisk og psykisk velvære. Massage under din graviditet giver dig øget blodgennemstrømning i vævet, hvorved dine muskler afslappes, og den smerte du oplever bliver reduceret.

I min behandling tager jeg altid udgangspunkt i den enkelte klient og hendes ønsker og behov, men typisk fokuserer jeg i behandlingen af gravide på velvære, balance og afspænding af både krop og sind, således at den gravide går herfra med fornyet energi.

I klinikken har jeg med stor succes hjulpet kvinder af med op til 90% procent af deres smerter ved hjælp af teknikker fra kranio-sakral terapien. Jeg går nænsomt ind, og løsner de spændinger, som helt naturligt opstår, når barnet under graviditeten vokser til. Allerede efter første behandling vil der kunne opleves en markant ændring, hvor bækkenet føles mere frit og afslappet.

Har du spørgsmål til klinikkens fysiurgiske behandlinger, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig på tlf.: 60 64 41 39 eller på e-mail: info@michaelbonde.dk, så får vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst imødekommer dine ønsker og behov for graviditetsmassage eller behandling under din graviditet.

Graviditetsmassage og behandling af gravide har en eller flere effekter:

  • Forebygger bækkenløsning
  • Afhjælper og forebygger smerter i lænd, bækken og rygs
  • Giver velvære til krop og sjæl
  • Øger din og dit barns blodcirkulation
  • Giver dig følelsen af “mere plads”
  • Afhjælper og forebygger hovedpine og migræne
  • Øger lymfecirkulationen og mindsker dermed væske og hævelse i kroppen
  • Afhjælper stress og søvnløshed (også godt for babyen)
  • Lindrer trætte og ømme muskler
  • Mindsker uro i benene (lægkramper)