Bindevævsmassage

Bindevævet er et af kroppens depoter for bl.a. affaldsstoffer, fedt og negative følelser. Såfremt disse ikke bliver udskilt kontinuerligt, kan der opstå symptomer som fx. hovedpine, rygsmerter, dårligt kredsløb (fx. hævede ben), muskelspændinger, cellulitis og træthed samt psykisk ubalance.

Bindevævsmassage er en dyb behandlingsform, der hjælper rigtig mange mennesker med at udskille affaldsstofferne fra cellerne i vævet. Bindevævsmassage er meget effektivt, uanset om det er muskelvæv, bindevæv, organer eller led der har givet ubalance i kroppen.

Bindevævsmassage kan gøre en stor forskel i din daglige velvære og skabe balance i din krop og i dit sind. Ubalancer i kroppen kan efter et stykke tid give nogle alvorlige sygdomme, der kan undgås via de rette forhåndsregler og den rigtige behandling.

Bindevævsmassage er også godt for sindet

Behandlingsformen er en relativ fysisk form for bindevævsmassage, men jeg justerer naturligvis intensiteten og det fysiske aspekt efter dit ønske. Der bliver i behandlingen lagt et direkte dybt træk på huden, som forårsager rødme og varme. Det er denne øgede blodcirkulation, som er med til at rense bindevævet og transportere alle affaldsstofferne væk, ligesom det giver en afspænding i muskulaturen.

Efter behandlingen vil du ofte føle sig følelsesmæssigt lettet, og det vil typisk føles, som om der bliver mere plads til kroppen under huden.

Har du spørgsmål til hvordan bindevævsmassage foregår, eller om massagen er den rigtige løsning til dine behov, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 60 64 41 39 eller på E-mail: info@michaelbonde.dk, så får vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst imødekommer dine ønsker og behov for behandling med bindevævsmassage.