Healing

En af de måder jeg arbejder med kroppens aspekter på, er via healing, hvilket giver mig mulighed for at nå ind til og hjælpe mine patienter på et dybere plan.

Healing er det engelske ord for ”at hele” og begrebet bygger på opfattelsen af, at der i og omkring kroppen cirkulerer en subtil energi, som også kaldes livsenergi.

Som healer er jeg fokuseret på at skabe balance i min klients indre energi. Dette sker ved, at jeg overfører, eller kanaliserer en udefrakommende energi over i min klient.

Når vi oplever sygdomme eller smerter i kroppen, er det et udtryk for, at der er opstået blokereringer eller ubalance i vores energistrøm. Når jeg healer, sørger jeg derfor for at genskabe balancen i kroppens energistrøm ved at tilføre ekstra energi i det område, hvor min klient oplever smerte og ubehag. På den måde har kroppen mulighed for at styrke sin evne til at kunne helbrede sig selv og styrke evnen hertil.

At arbejde med healing er ikke blot at lægge hænderne på kroppen. Jeg må også arbejde med de følelser, der ofte er forbundet med den ubalance eller smerte, som min klient oplever, derfor foregår der ofte en samtale før og efter behandlingen.

Healing kan bl.a. afhjælpe:

  • Genskabning af energibalancen efter længere tids sygdom
  • Stress
  • Angst eller andre psykiske lidelser
  • Kroniske smerter