Fysiurgisk massage

Få din frihed igen

Smerter i skulder, nakke og arme er et velkendt fænomen blandt alt for mange mennesker. For mange kan smerterne være så pinefulde, så bare det at skulle løfte armen over hovedet, kan være en stor udfordring forbundet med mange smerter. Gennem fysiurgisk massage lærer du din krop bedre at kende, og du får redskaberne til at kunne passe bedre på den i fremtiden.

Massage giver velvære

Jeg har en bred og dybdegående erfaring med fysiurgisk smertebehandling, der lige netop afhjælper problematikker som disse. Ved blot tre behandlinger reduceres dine smerter markant, og du får igen den fulde bevægelighed tilbage i skulderen, samtidig med at du oplever en dejlig fornemmelse af velvære. Smerter i det øvrige bevægelsesapparat, eksempelvis en træthed og stivhed i lænden, reduceres efter samme princip, så du får den fulde bevægelighed tilbage i kroppen

Fysiurgisk massage er en massageform, hvor der arbejdes med bevægelsesapparatets fysiologi og anatomi. Grebene der anvendes i fysiurgisk massage retter sig mod en anatomisk korrekt struktur, hvor man primært arbejder med musklerne. Men fokus i behandlingen rettes også mod ligamenter (ledbånd), sener og massage med stræk for at øge smidigheden, bevare muskelstyrken, afkorte restitutionstiden, smertelindre og øge klientens psykiske velvære.

Har du spørgsmål til klinikkens fysiurgiske behandlinger, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 60 64 41 39 eller på E-mail: info@michaelbonde.dk, så får vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst imødekommer dine ønsker og behov for kropsterapeutisk behandling.