Firmaordning

Mange virksomheder har i dag indset, at det er meget positivt for effektiviteten, arbejdsmiljøet og sygefraværet, at tilbyde de ansatte diverse behandlinger der øger medarbejdernes psykiske og fysiske velvære.

Vi tilbyder specialdesignede firmaordninger, hvor behandlingerne udføres til samme takst som ved private klienter. Inkluderet i prisen er kørsel til og fra virksomheden og klinikkens forskellige behandlinger – og vi medbringer naturligvis alle de nødvendige materialer. Firmaet skal kun stille et lokale til rådighed.

Ordningen foregår typisk på den måde, at én i receptionen styrer, hvis tur det er (rækkefølgen er normalt aftalt én gang for alle), eller foregående medarbejder giver besked til den næste i rækken.

Behandlingen varer normalt 25 min. + 5 min. pause til næste kunde, altså massagestart hver halve time. Hyppigheden af behandling for den enkelte medarbejder kan variere fra hver uge til hver 3. uge, eller vi kan skræddersy en ordning, der passer perfekt til din virksomhed.

Få mere information om massageordning til jeres virksomhed

Har du brug for flere informationer, eller har du spørgsmål til klinikkens kropsterapeutiske behandlinger, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 60 64 41 39 eller E-mail: info@michaelbonde.dk, så får vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst imødekommer dine ønsker og behov for en firmaordning med kropsterapeutisk behandling.